Értékesíts, legyen plusz jövedelmed!

Kötelezettségmentesen, befektetés nélkül! 

Népszerűsítsd weboldalunkat a barátaid között vagy a közösségi médiában és keress vele pénzt!

Regisztrálj az alábbi űrlap segítségével, hogy hozzájuss a saját névre szóló 5% kedvezményt biztosító kuponkódodhoz. Oszd meg a barátaiddal vagy a közösségi médiában az oldalunk bannerét, csatold be mellé a weboldal linkjét és add meg a te saját kuponkódodat amivel a weboldalunkra küldött ügyfeleid 5%-al olcsóbban tudnak vásárolni.

A vásárlások alkalmával felhasznált kuponkódok alapján tudjuk beazonosítani, hogy kitől érkezett az ügyfél. Minden hónapban készítünk egy elszámolást ahol összesítjük azokat a vásárlásokat ahol a te kuponkódodat használták fel. A vásárlások összegéből te 5% jutalékhoz jutsz hozzá, amit átutalunk az általad megadott bankszámlaszámra!

Minél több potenciális ügyfelet hozol annál több pénzt tudsz keresni és mindezt befektetés nélkül, kötelezettségmentesen, nincs hűségidő! Akkor keresel pénzt amikor te akarod!

A kuponkódodat az összes oldalunkon felhasználhatod: 

Mennyit is tudsz ezzel keresni?

Igazából csak rajtad múlik! Íme néhány példa az oldalainkról!

A te egyedi névre szóló kuponkódod az összes oldalunkon felhasználható!

www.keresletek.hu

Ezen az oldalon előfizetéshez és banner hirdetéshez lehet felhasználni a kupont.

Pl. a te ügyfeled éves előfizetés esetén fizetne 20.000ft -ot, de ebből kap 5% kedvezményt a te kuponkódod alapján így csak 19.000ft-ot fizet. 

Hozol 5 ügyfelet akik fizetnek 5X19.000ft-ot: 95.000ft, te ebből kapsz 5%-ot ami: 4750ft

Vagyis hozol 5 ügyfelet aki előfizet az éves csomagra keresel 4750ft-ot! 

Számold ki ha hozol 10 vagy 20 ügyfelet!

www.gelavi.hu

A Gelavi Bau Kft hivatalos oldala ahol szolgáltatásokat kínálunk! Ennek az oldalnak jelenleg havi 12.000 látogatója van, érdemes ezt az oldalt is hirdetni mert szép összegre tehetsz szert az ajánlásokkal! 

Pl. a te ügyfeled rendel cellulóz hőszigetelést ami átlagban 120m2 25cm vastagságban, ennek értéke:  720.000ft, ebből kap 5% kedvezményt a te kuponkódod alapján így csak 661.429ft-ot fizet.

Hozol egy ügyfelet akik rendel 661.429ft értékben, akkor te ebből keresel 5%-ot ami: 33.071ft!! És ez egyetlen hozott ügyfél utáni jutalék!

www.gelashop.hu

Ez az oldal egy zömében építőipari termékeket forgalmazó webáruház. Ennek az oldalnak jelenleg havi 10.000 látogatója van, érdemes ezt az oldalt is hirdetni mert szép összegre tehetsz szert az ajánlásokkal!

Pl. a te ügyfeled vásárol 40.000ft értékben, ebből kap 5% kedvezményt a te kuponkódod alapján így csak 38.000ft-ot fizet.

Hozol 5 ügyfelet akik vásárolnak 5X38.000ft értékben: 190.000ft, te ebből keresel 5%-ot ami: 9500ft

A webshopban sokkal nagyobb kosárértékek is előfordulnak, számolj!!

Nincsenek minimum elvárások, minél több ügyfelet hozol annál többet keresel! 

Jelentkezz Gelavi értékesítőnek

Az űrlap beküldése után elküldjük a bannereket a domain neveket és már kezdhetsz is potenciális ügyfeleket keresni! Ha ügyes vagy még aznap pénzt tudsz keresni. Minden vásárlásnál amikor a te nevedre szóló kuponkódodat felhasználja az ügyfeled, emailben értesítünk. Hónap végén összesítjük az értékesítésed és megtörténik a jutalékod kifizetése! 

Biztos jövedelem munka mellett. 


Bannerek

Ezeket a bannereket másold ki és a mellettük lévő webcímmel és a te saját egyedi névre szóló kuponkódoddal együtt oszt meg, népszerűsítsd, keress velük sok sok pénzt!


www.keresletek.hu


www.gelashop.hu


www.gelavi.hu