Építőipari költségvetés shop

Építkeznél, de fogalmad sincs mennyibe fog kerülni? Nem tudod milyen technológiát válassz? Szeretnéd tudni már tervezés előtt mennyibe fog kerülni az épület?

Ebben próbálunk segíteni az oldalon összegyűjtött és megvásárolható különféle családi házak költségvetésével. Igyekeztünk a lehető legkülönbözőbb épülettípusokat és építési technológiákat összegyűjteni. A költségvetéseket mi magunk készítettük az évek alatt. Folyamatosan készítünk új árajánlatokat amiket igyekszünk azonnal feltölteni ezért érdemes gyakrabban visszatérni hozzánk!

Az árakat mindig frissítjük ezért naprakész költségvetésekhez jutsz hozzá!

A megvásárolt költségvetést emailben küldjük PDF fájl formátumban. A tervek szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért azok felhasználása a tulajdonos hozzájárulása nélkül tilos!

Árazott és árazatlan költségvetés kiírás készítése

Már rendelkezel kész tervdokumentációval és szeretnéd árazatlan költségvetés kiírás alapján megversenyeztetni a vállalkozókat, hogy mindenki ugyanazt a műszaki tartalmat árazza be?

Rendelj tőlünk árazatlan költségvetés kiírás készítését!


Már rendelkezel kész tervdokumentációval és szeretnéd látni részletesen, tételesen lebontva a teljes költségvetést mielőtt véglegesítenéd a terveket?

Rendelj tőlünk árazott költségvetés kiírás készítését! 


Banki hitelt szeretnél felvenni, de nem tudod kitölteni a banktól kapott árazatlan költségvetés kiírást?

Rendelj tőlünk banki árazott költségvetés készítését!  


Árazatlan kiírás

Kedvező áron vállaljuk családi házak árazatlan építészeti költségvetés kiírásának készítését!

A kiírás segítségével minden vállalkozó ugyanazt a műszaki tartalmat árazza be így könnyedén elkerülhetjük a számolásokból, félreértésekből eredő vitákat.

Az kiírás készítésének a díja:

1000ft/m2 + ÁFA nettó alapterülettel számolva

Az ár egyszerű családi házakra vonatkozik, bonyolult formák, megoldások esetén az ár változhat. Minden megkeresésre árajánlatot adunk. Árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki a lenti ürlapot!

Árazott kiírás

Kedvező áron vállaljuk családi házak árazott építészeti költségvetés kiírásának készítését!

Pontosan kiszámolt mennyiségeket a mindig aktuális árak alapján árzzuk be. 

Az kiírás készítésének a díja:

1200ft/m2 + ÁFA nettó alapterülettel számolva

Az ár egyszerű családi házakra vonatkozik, bonyolult formák, megoldások esetén az ár változhat. Minden megkeresésre árajánlatot adunk. Árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki a lenti ürlapot!


Banki költségvetés

Kedvező áron vállaljuk a bank által biztosított kétoldalas egyszerűsített költségvetés beáarzását. A végösszeget a megrendelőnek kell megadnia amit a költségvetésben %-os arányoknak megfelelően szétosztunk.

A banki költségvetés beárazásának a díja:

25.000ft+áfa

Árajánlat kéréshez kérlek töltsd ki a lenti ürlapot! 

A családi ház építésének költségvetését befolyásoló tényezők

A családi ház építésének költségvetését befolyásoló egyik legjelentősebb tényező a ház mérete és összetettsége. A nagyobb és összetettebb házak általában több anyagot, munkát és időt igényelnek az építéshez, ami magasabb költségeket eredményez. Ezenkívül a választott építészeti stílus és tervezési jellemzők szintén befolyásolhatják az építés összköltségét. Például egy bonyolult tetővonallal, több szinttel és egyedi szöggel rendelkező ház felépítése több időt és erőfeszítést igényel, ami növelheti az építési költségvetést.

Az anyagok és a bevonatok kiválasztása szintén jelentős hatással lehet a családi ház építésének összköltségére. A kiváló minőségű anyagok, például a keményfa padlók, a gránit munkalapok és az egyedi szekrények növelhetik az építés összköltségét. Ezen túlmenően a fűtési, szellőztetési és légkondicionáló (HVAC) rendszerek, valamint a szigetelés kiválasztása szintén befolyásolhatja a költségvetést. Az energiahatékony rendszerek kiválasztása például magasabb kezdeti beruházást igényelhet, de hosszú távú energiaszámlák megtakarításához vezethet.

A ház elhelyezkedése és a helyszín adottságai szintén befolyásolhatják az építési költségvetést. A városi területeken való építés például drágább lehet a magasabb telekárak és az építési szabályzati előírások miatt. Ezenkívül a helyszín adottságai, mint például a föld lejtése, a talaj minősége és a megközelíthetőség befolyásolhatják a terület előkészítésének és az alapozás építési költségeit. Ezenkívül a közművek, például a víz, az áram és a szennyvíz elérhetősége szintén hatással lehet a költségvetésre. Összefoglalva, több tényező is befolyásolhatja a családi ház építésének költségvetését, beleértve a ház méretét és összetettségét, az anyagok és a burkolatok megválasztását, valamint a helyszínt és a helyszín körülményeit. Elengedhetetlen ezeknek a tényezőknek a gondos mérlegelése és a szakemberekkel, például építészekkel és kivitelezőkkel való együttműködés a reális költségvetés és építési terv kidolgozása érdekében.

Összefoglalva, egy családi ház építése megköveteli a költségvetést befolyásoló különféle tényezők alapos mérlegelését. A ház mérete és összetettsége, az anyagok és felületek megválasztása, valamint a helyszín és a helyszín körülményei mind döntő szerepet játszanak a projekt összköltségének meghatározásában. Ezért elengedhetetlen a megfelelő tervezés és költségvetés, hogy az építési folyamat zökkenőmentesen és a család anyagi lehetőségein belül folyjon. Ezeket a tényezőket figyelembe véve a családok kényelmes és tartós otthont hozhatnak létre, amely megfelel az igényeiknek és a költségvetésüknek.

A családi ház árát befolyásoló tényezők

A családi ház árképzését befolyásoló egyik legjelentősebb tényező az elhelyezkedése. Az ingatlan elhelyezkedése döntő szerepet játszik az érték meghatározásában, mivel a kívánatos, jó összeköttetéssel, felszereltséggel és felszereltséggel rendelkező területeken található ingatlanok jellemzően magasabb árakat kérnek. Másrészt a távoli vagy nem kívánatos területeken található ingatlanok ára alacsonyabb lehet. Az ingatlan elhelyezkedése a viszonteladási értékét is befolyásolja, mivel a kiváló helyen lévő ingatlanok idővel jobban felértékelődnek.

A ház mérete és elrendezése további fontos tényezők, amelyek jelentősen befolyásolják az árat. Minél nagyobb a ház, annál magasabb az átlagos ár. Ezenkívül a ház kialakítása és elrendezése is befolyásolhatja annak értékét. Például egy jól megtervezett, optimális elrendezésű és funkcionális terekkel rendelkező ház ára magasabb lehet, mint egy rossz elrendezésű vagy kényelmetlen terekkel rendelkező ház. Egy régi ház felújításának költsége a mérete és állapota szerint is változhat[4].

Az ingatlan állapota és kora szintén döntő tényező, amely befolyásolja az árat[5]. Előfordulhat, hogy egy régi vagy rosszul karbantartott ingatlan ára alacsonyabb, mint egy új vagy jól karbantartott ingatlané. Az ingatlan állapota magában foglalja a felhasznált építőanyagok minőségét, a tető, a falak és az alapozás állapotát, valamint az esetleges szerkezeti vagy esztétikai hibák meglétét[6]. Az ingatlan kora is befolyásolhatja az értékét, mivel az újabb ingatlanok ára magasabb lehet, mint a régebbiek. Egyes régebbi ingatlanok azonban egyedi történelmi vagy építészeti jellemzőkkel rendelkezhetnek, amelyek növelhetik értéküket.

Összefoglalva, amikor egy családi ház áráról van szó, több tényező is szerepet játszik. Fontos szempont az ingatlan elhelyezkedése, a ház mérete és elrendezése, valamint az ingatlan állapota és kora. Mindezeket a tényezőket fontos figyelembe venni a családi ház árának meghatározásakor. Végső soron a megfelelő egyensúly megtalálása e tényezők között segít abban, hogy az otthon ára tisztességes és pontos legyen.