Weboldal bérlés ajándék tartalomkészítéssel

Lehetőséget biztosítunk a profi megjelenéshez az online világában. Egy igazi profi kivitelezőnek szüksége van a webes megjelenére, ahol nem csak szöveges, hanem képi és videó megjelenéssel is tud a leendő ügyfeleivel kommunikálni!

A folytatás előtt lenne még egy kérdésem:

- Te egy kezdő szintjén akarsz elevickélni az építőipar világában vagy egy profi kivitelezővé szeretnél válni??


Mutasd be a referencia képeidet, készíts videókat, amivel nagyon könnyen megtudod győzni a leendő ügyfeleidet, hogy árajánlatot kérjenek tőled! Az a vállalkozó, aki ma nem jelenik meg az interneten jócskán a konkurenciája mögött próbál meg új munkához jutni. Ezt a hatalmas hátrányt most szinte fillérekből letudhatod!

Előzd meg a konkurenciád egy szép, letisztult saját weboldallal!

Elkészítjük a te személyes weboldalad, integráljuk, feltöltjük a céged adataival, referencia fotóiddal, mindezt most teljesen ingyen elkészítjük neked! Keresőbarát kialakítással és tartalomgyártással idővel jóval a konkurenciád elé fogsz kerülni a google keresőiben.

Ma egy weboldal készítés tárhellyel, domain névvel, profi tartalomfeltöltéssel 200.000.- forintba is kerülhet, nem véletlen, hogy csak kevesen engedhetik meg maguknak! Az árajánlat készítő program megvásárlásával mi most ezt a terhet is levesszük a válladról!

Kizárólag az éves weboldal motor bérlést és a te saját egyedi domain (www.te-céged-neve.hu) éves díját kell kifizetned, ami most mindössze 64.990ft Igen, jól látod: tartalomfeltöltéssel, tárhely bérléssel, saját domain névvel kulcsrakészen!!!

Sőt, ha még ma megrendeled az árajánlat készítő programot és s saját weboldalad készítését egy évig havonta egyszer ingyen feltöltjük az új tartalmaidat a weboldaladba. Bizonyára készülnek új referenciaképek, videók a munkáidról, mi ezeket ingyen feltöltjük a weboldaladba havonta egyszer egy évig és teljesen ingyen!!

Neked semmi teendőd nem lesz a weboldallal még is profi megjelenésed lesz a web világában!

A weboldal motor bérlés és a domain név költsége éves díj (64.990ft), de számolj utána: 5000ft/hó, 166ft/nap. Nem ér meg neked egy profi megjelenés a google keresőben egy napi kávé áráért???

Ajándék facebook banner csomag

Ma a kedvezmények napja van! :)

Minden megrendelőnek most ajándékba adjuk a facebook banner csomagot, ami 3db személyere szabott banner képből áll. A bannerek képek a facebook megjelenésnél szükséges képméretben készülnek, hogy megosztásnál ne lógjon ki a tartalom a képből ami eléggé amatőr benyomást kelt a hirdetőről. A bannercsomag segítségével igazi profi posztolóvá válsz ezzel is kitűnve a konkurenciáild közül! Személyre szabottan a te céged adatait, képeit, logóit fogja tartalmazni.

A bannercsomag része:

  • 1db borítókép (profil, csoport, vagy oldal borítóképéhez)
  • 1db megosztókép (tartalom vagy a weboldal népszerűsítéséhez használható banner)
  • 1db céges logó (profilképhez méretezve)

Árlista

Weoldal bérlés saját tartalommal

64 990.-

Lehetőséget biztosítunk a profi megjelenéshez az online világában. Egy igazi profi kivitelezőnek szüksége van a webes megjelenére, ahol nem csak szöveges, hanem képi és videó megjelenéssel is tud a leendő ügyfeleivel kommunikálni! 

Facebook banner csomag

INGYENES

A bannercsomag segítségével igazi profi posztolóvá válsz ezzel is kitűnve a konkurenciáild közül! Személyre szabottan a te céged adatait, képeit, logóit fogja tartalmazni.

A weboldal készítő szolgáltatás ára: 

200.000.-

de te most megvásárolhatod akciós áron mindössze 64.990.-ért!

Két termék egy áráért mindössze 64.990.-

Weboldal készítés + Facebook banner csomag 

Megrendelőlap

Az alábbi űrlap segítségével tudod megrendelni az árajánlat készítő programot.