Fót, Hotorán tüzép

2023.10.22

Az alapoktól segítünk felhúzni a házadat

Családunk immáron 3. generációja szolgálja az építkezők igényeit, helyben gyorsan, rugalmasan!

Büszkék vagyunk a hagyományainkra!

Üdvözlöm! Hotorán Annamária vagyok a Hotorán Ház Kft. ügyvezetője. Dédnagyapám és nagyapám id. Hotorán Péter fuvaros hagyatékéból építette édesapám a tüzelő és építőanyagkereskedését. A fuvarozás mellett egyre nőtt az igény, hogy készleten is tartson néhány anyagot, melyet kezdetben első újpesti telephelyén valósított meg. Az első fóti telepet az 1970-es években a Petőfi Sándor utcában nyitotta meg, a kor igényeinek megfelelő háztartási tüzelőolaj kínálattal és egyszerűbb építőanyagokkal. Ez az üzlet az 1980-as években Kisalagra, a Németh Kálmán útra költözött, amit folyamatosan bővített. Jelenleg is ez a központunk, így jelenleg 40 éve közel azonos helyen, megszakítás nélkül üzemelünk.

Bármekkora is a projekted, nálunk a helyed!

A Hotorán Ház Kft. az elődök által kitaposott úton, a modern elvárásoknak megfelelő módon kívánja folytatni a családi hagyományokat, hogy a Vásárlóink elégedetten fejezzék be az épp aktuális építési feladatukat, legyen az egy komplett ház, vagy akármilyen kicsinek tűnő felújítás, kocsibeálló vagy egy vízóraakna, bármi...

Hiszünk benne, hogy a személyes kapcsolattartás, a közvetlen hangnem hatékonyabbá teszi ezt a folyamatot, és Vásárlóink évek múltán is jó szívvel térnek vissza hozzánk, ... mint ahogyan eddig is. Családias közeggel és stabil csapattal dolgozunk, mely pénzügyi stabilitásunk mellett a legfőbb erősségünk.

Kérdés esetén állunk rendelkezésre, a honlapon található új ajánlatkérőnkkel vagy a többi elérhetőségünk bármelyikén!