Puckator

2023.11.25


Ország: Olaszország , Szolgáltatás: Ajándék-és lakberendezési tárgyak nagykereskedelme

Ajándék- és Lakberendezési Tárgyak Nagykereskedelme

Üdvözlünk a Puckatornál! Cégünk egy nemzetközi ajándék-nagykereskedelem, amely több mint 30 éve kiváló ár/minőség arányú termékeket szállít az Európába, Egyesült Királyságba és a tengerentúlra. Ajándéktárgyakat kínálunk partnerek széles körének, a játékboltoktól a kertészetekig, a webshopoktól a nagy áruházakig, a múzeumoktól az ajándékboltokig, csak, hogy néhányat említsünk. Arra törekszünk, hogy a minimális rendelési összeget, a rendelés méretét és a fizetési opciókat tekintve minél különbözőbb cégeket tudjunk kiszolgálni. Több mint 30 éve vagyunk a piacon, és kizárólag saját tervezésű vagy licencelt termékekkel foglalkozunk hihetetlen árakat biztosítva.

Beszerzőcsapatunk folyamatosan új és érdekes termékek felkutatásán dolgozik, ebből kifolyólag szinte majdnem minden héten új termékekkel tudjuk bővíteni kollekciónkat! Ez azt jelenti, hogy mi mindig követjük az aktuális ajándéktárgy trendeket a nagykereskedelmi piacon (és néha élen is járunk a divatáramlatok meghatározásában - a Relaxeazzz kollekciónk remek példa a nagykereskedelmi iparágon belüli úttörő tevékenységünkre!). Mivel széles termékpalettával rendelkezünk, amelyben fenntartható és környezetbarát termékeket is találhatsz, így könnyedén választhatsz olyan termékcsaládot, amely kiválóan illik üzleted stílusához.

Weboldalunkra ingyenesen regisztrálhatsz, és a belépés után bármely elérhető terméket megrendelheted, illetve megtekintheted az új és a jelenleg nem készleten lévő termékeink várható érkezési dátumát. A közelmúltban megnyitottuk az Európai Elosztóközpontunkat a lengyelországi Wroclawban. Ezenkívül van egy másik raktárunk és irodánk Anglia DNy-i részén, illetve egy nagy bemutatótermünk az É-angliai Sheffieldben. Ezt virtuálisan meg is látogathatod, ahol kiállítva nézheted meg minden termékünket. Online katalógusunkban minden nagyobb ünnepre találhatsz tökéletes kiegészítőket, mint például Karácsonyi vagy Halloweenes dekorációkat!

+36.1.7010490
Viber/WhatsApp: +39.3938895136

ugyfelszolgalat@puckator.hu

https://www.puckator.hu/