Vállalkozói kisokos

Termékkör kiválasztása

Határozd meg milyen terméket forgalmaznál szívesen.

Nézz körül a nagyker keresőben és válaszd ki számodra legszimpatikusabb termékeket. Érdemes az anyagi lehetőségeidnek megfelelően raktárkészletről értékesíteni mert a gyors szállításért bármire képesek a vevők. Te sem vásárolsz olyan helyről ahol heteket kell várni a csomagra ugye? Válassz olyan terméket amiből tudsz raktárkészletet tartani.

Próbálj meg olyan terméket találni ami valamire megoldást nyújt, olyan megoldást amire eddig csak kevés lehetősége volt az embereknek. Minél nagyobb problémára találsz megoldást annál sikeresebb leszel a terméked, de ez igaz a szolgáltatásokra is. Ha neked van olyan szolgáltatásod amivel sok embernek tudsz gyors vagy értékes megoldást találni akkor nagy sikered lesz.

Cégarculat

Találj ki egy logót egy színvilágot egy domain nevet egy fantázianevet a cégednek, ami kapcsolódik a termékkörödhöz.

A logó legyen egyszerű, de beszédes.

A színek legyenek vidámak, de ne vidd túlzásba.

A cégnév legyen könnyen kimondható és magyar eredetű szavakból álljon. A bonyolult neveket nem fogják megjegyezni.

A fantázianév már lehet frappáns, szókimondó és a legjobb, ha vicces mert azt sokszor fogják emlegetni. Pl az egyik legjobb domain név, amit valaha láttam az a www.faszacuccok.hu ezt mindenki megjegyzi és rengetegen beszélnek róla, érted, hogy miért.

Marketing

Az egész értékesítés sikerének a titka az marketing.

Rengeteget pénzt kell áldozni a megjelenésre. Ez havi szinten százres összeg, ha nincs ekkor a tőkéd neki se kezdj az egésznek mert csak egyhelyben fogsz topogni. Ha nem akarsz erre költeni akkor csak egy termékekkel feltöltött webáruházad lesz bevételed nem. Nagyon sokan itt buknak el és feladják, pedig simán elképzelhető, hogy nagyon jó termékök volt csak egyszerűen nem tudták az emberek, hogy egyáltalán létezik a webáruház. Nem jutott el a termék az emberekig. Ma nagyon könnyű hirdetni pl a google ads felületén vagy a közösségi médiában. Sok sok időt felemészthet, de ha kitartó vagy megtérül. Minnél több közösségi médiában vagy jelen a webáruházaddal és a termékeiddel annál több emberhez jutsz el annál sikeresebb leszel.

Mindenképp csinálj céges facebook oldalt és csoportot ahol rendszeresen jelenítsd meg a termékeidet. Kérd meg a barátaidat is segítsenek a megosztásukkal. Nagyon népszerű a fiatalok körében a Tiktok, bolond lennél egy ilyen nagy tömegeket foglalkoztató felületen nem hírdetni.

Egy sikeres vállalkozó legfontosabb feladata: hirdetés-hirdetés-hirdetés

Ötödik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Hatodik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.