GELAR építőipari árajánlat készítő program 

Kis és középvállalkozók számára

A Gelar építőipari árajánlat készítő egy hatalmas segítség a kis és középvállalkozásoknak mert a segítségével mostantól sokkal egyszerűbben és gyorsabban tudtok árajánlatot készíteni.

Csak beírod a táblázatba a mennyiséget és a te egységáraidat és már kész is a komplex árajánlatod!

Sokáig foglalkoztam árazatlan költségvetés kiírással, és rengeteg vállalkozó fordult hozzám azzal a kéréssel, hogy készítsem el az árazatlan kiírást az ő munkájukhoz. Nekik se idejük, se tudásuk nem volt egy ilyen kiírás elkészítéséhez, ezért inkább kifizettek több tízezer forintot minden egyes árajánlatuk elkészítésénél. Mivel a kiírás csak egy árajánlathoz kellett nekik valószínűleg jelentős részük csak kidobott pénz volt, ha nem fogadták el. Ez egy évben rengeteg kiadás egy kisvállalkozónak.

Hogyan működik? - Először is be kell írnod a táblázatba az egységáraidat.

Hogyan határozd meg az egységáraidat úgy, hogy ne csak egy szám legyen, hanem nyereséget is termeljen? - Mi sem egyszerűbb! A másik fő termékünk segítségével a GELMANI pénzügyi nyilvántartóval előre megtudod határozni a pontos óradíjadat, ami a te kiadásaidból és a nyereségedből számolja ki a program. 

Egy adott munkafázisnál megtudod határozni mennyi idő alatt tudod elvégezni. Ezt az idő mennyiséget megszorzod az óradíjaddal és már meg is kaptad a tétel egységárát. 

Egy példa a számításhoz: A te óradíjad 20.000ft-ra jött ki a GELMANI pénzügyi nyilvántartóba beírt adataid alapján.

Vegyünk egy 30N+F téglafal építését habarcsba ágyazva. Erre te azt mondod egy négyzetmétert felfalazol 30 perc alatt, beleszámítva az anyagkeverést a vágást a mérést a falazást.

A 20.000ft-ot megszorzod 0,5 órával: akkor a te bruttó munkadíj egységárad 10.000ft/m2 lesz. Persze a programba nettó egységárat kell írni. A te nettó falazási egységárad: 7.847ft/m2

Az így meghatározott egységáraidat előre beírod az összes tételsorba és elmented. Amikor legközelebb egy árajánlatot kell készítened, egyszerűen csak előveszed a GELAR árajánlatkészítő táblázatod és beírod az adott épülethez szükséges munkafázisok mennyiségét. Az előre kitöltött egységárak alapján a program kiszámolja és kitölti a komplett költségvetést. Ezután már csak konvertálod PDF formátumba és elküldöd az új ügyfelednek!

A táblázatba előre bevannak írva az átlagos épületet részletes munkafázisai, munkanemekre lebontva. 

Főbb munkanemek:

 • Egyéb költségek
 • Alap készítése
 • Falazatok
 • Födémek – lépcsők
 • Tető
 • Aljzat készítése
 • Hőszigetelések
 • Felületképzések
 • Burkolatok
 • Gipszkarton szerkezetek
 • Elektromos hálózat
 • Gépészet
 • Nyílászárók

A program használata nagyon egyszerű és minimális számítógép használati tapasztalatot igényel. Amennyiben kéri minden vásárlómat megtanítom a használatára.

A tapasztalataim azt mutatják, sokkal nagyobb valószínűséggel nyered meg a munkát, ha te küldöd el a megrendelőnek a leggyorsabban a tételes, részletes, átlátható árajánlatot!

A GELAR építőipari árajánlatkészítő segítségével te mindig egy lépéssel a konkurenciáid előtt fogsz járni!

Funkciók

Egységár tárolása

Az egységáraidat csak egyszer kell beírnod és elmentened. A program megjegyzi és tárolja neked.

Részletes tartalom

Részletesen, tételesen tartalmazza a munkafázisokat, amiket könnyedén lehet bővíteni.

Generálkivitelezéshez is

A tartalmi elemek úgy lettek meghatározva, hogy kulcsrakészen is betudod árazni az épületet.

"Egy okos cégvezető nem azt nézi mennyibe kerül a z árajánlat készítő program, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!"

Árlista

Gelar árajánlat készítő program

49 990.-

Szeretnéd, ha gyorsabban eltudnád készíteni az árajánlatod? Szeretnél hatékonyabban árazni?

Szeretnél a gyorsabban elküldött árajánlatoddal a konkurenciád elé kerülni?

Akkor a GELAR árazó modult nagyon hasznos termék lesz a számodra!

Részletes, tételes munkanemekre osztott költségvetést elősegítő táblázat.Csak beírod a táblázatba a mennyiséget és a te egységáraidat és már kész is a komplex árajánlatod!

Alvállakozói nyilvántartó

INGYENES

Olyan fővállalkozóknak ajánljuk ezt a nagyszerű terméket, akik munkáiknál egy vagy több alvállalkozót foglalkoztatnak. Minden munkához hozzárendelhető az összes alvállalkozó, részletesen, tételesen, napra lebontva lehet vezetni mikor melyik munkánál mekkora összeg lett kifizetve egy alvállalkozónak. A nyilvántartóval jól átláthatod a teljes pénzügyeket és bármikor visszatudod nézni kinek mikor mennyit fizettél ki! Hatalmas érték olyan fővállalkozóknak akik több alvállalkozót is foglalkoztatnak. Nincs többé káosz a könyvelésben!

A GELAR építőipari árajánlat készítő ára: 

49.990.-

de te most megvásárolhatod akciós áron mindössze 29.990.-ért!

Két termék egy áráért mindössze 29.990.-

GELAR építőipari árajánlat készítő + Alvállalkozó nyilvántartó 

Megrendelőlap

Az alábbi űrlap segítségével tudod megrendelni az árajánlat készítő programot.