GELMANI pénzügyi nyilvántartó kis és középvállalkozók számára

A Gelmani pénzügyi nyilvántartó egy hatalmas segítség a kis és középvállalkozásoknak mert mindössze napi 5perc ráfordítással naprakészen tudod tartani céged pénzügyi helyzetét. 

Csak bekapcsolod a számítógépet és már láthatod is a céged aktuális pénzügyi kiadásait, árbevételét a házipénztár egyenlegét! Megnézheted hogyan állsz az éves pénzügyi célodhoz képest!  

Sose láttad még ennyire pontosan a céged vagyonát, nagyon fura lesz mindent rendezetten látni. 

A legtöbb kezdő kivitelező elköveti azt a hibát, hogy a többi konkurens cég áraihoz képest határozza meg a saját árképzését. Ha te is ebben a cipőben jársz akkor nagyon könnyen hatalmas veszteséget halmozhatsz fel mert nem a saját költségeidhez képest árazol.

Felteszed magadnak a kérdést: De akkor hogyan árazzak? Honnan tudom meg mi a saját teljes költségkeretem?

 • Nagyon egyszerűen! Ismerned kell a saját működési költségedet erre teszed rá a profitodat és már meg is tudtad mennyi pénzt kell kitermelned egy nap egy héten vagy egy hónapban, ebből már könnyen kiszámolható a reális óradíjad.

Azért nem biztonságos más cégek árait használni mert minden cégnek más és más a működési költsége. Az egyik cég telephelyet bérel és 6 alkalmazottja van a másik egyszemélyes egyéni vállalkozó és persze vannak a multik, értelemszerűen mindenkinek más és más a működési költsége, hogyan tudnának ők egyáron dolgozni? Ezért nem értem amikor például egy megrendelő megkérdezi mi a reális munkadíj egy adott munkára. Nincs ilyen, hisz mindenkinek más és más az óradíja!

Oké, de miből áll a saját működési költségem?

 • Nincs jó hírem mert rengeteg költséggel kell kalkulálnod. Ha nem vagy eléggé felkészült simán kihagyhatsz olyan kiadást, amivel, ha nem számolsz folyamatosan csak veszteséget fog termelni.

A Gelmaini pénzügyi nyilvántartó segítségével nagyon pontosan megtudhatod a teljes működési költséged. Tartalmaz minden a kiadással kapcsolatos funkciót, beírhatod a kívánt profitod %-os arányban és a program megmutatja óra - napi – heti – havi lebontásban a működési költségedet. Így, ha már tudod mennyi az óradíjad sokkal könnyebben és biztonságosabban tudod meghatározni az adott vállaláshoz a munkadíjadat.

Azt csak te tudod meghatározni, hogy egy adott feladatot hány óra alatt tudsz elvégezni, de a Gelmani pénzügyi nyilvántartó segítségével pontos tudni fogod az óradíjad a biztonságos profit eléréséhez!

A Gelmani pénzügyi nyilvántartó egy hatalmas segítség a kis és középvállalkozásoknak mert mindössze napi 5perc ráfordítással naprakészen tudod tartani céged pénzügyi helyzetét.

Csak bekapcsolod a számítógépet és már láthatod is a céged aktuális pénzügyi kiadásait, árbevételeit a házipénztár egyenlegét! Megnézheted hogyan állsz az éves pénzügyi célodhoz képest!

Sose láttad még ennyire pontosan a céged pénzügyi helyzetét, nagyon fura lesz mindent rendezetten látni.

Nem lesz többet gyomorgörcsöd a házipénztár miatt vagy, hogy nyereséges vagy veszteséges a céged, mert folyamatosan látod a céged aktuális pénzügyi helyzetét.

Az okos és előrelátó cégvezető szereti rendben tartani a pénzügyeit. A Gelamani nyilvántartóval, most nagyon egyszerűen egyhelyen kezelheti a pénzügyeit. Egy jól átlátható és könnyen használható rendszert kap. A kezelése gyorsan elsajátítható és nem igényel semmilyen programozói tudást. Az adott helyre egyszerűen beírod a bevételed és a kiadásos és a rendszer automatikusan rendszerezi és elkészíti a céged pénzügyi kimutatást.

A Gelmani pénzügyi nyilvántartás rengeteg hasznos funkciót tartalmaz többek között:

 • HR költségeket - bér és járulék nyilvántartó
 • Cég működési költség nyilvántartó
 • Házipénztár nyilvántartó
 • Leadott árajánlat nyilvántartó
 • Szolgáltatás bevétel-kiadás nyilvántartó
 • Alvállalkozói kiadás nyilvántartó
 • Meglévő anyagkészlet nyilvántartó
 • Raklap nyilvántartó
 • Óradíj kalkulátor

Az ár egyszeri dj és örökre a tiéd a Gelmani pénzügyi nyilvántartó adatbázis. Nincs több költség, havidíj, regisztrációs díj, előfizetői díj. Egyszeri költség örök használatra.

Aki szeretné rendbe tartani cége pénzügyi helyzetét annak elengedhetetlen egy részletes profi pénzügyi nyilvántartó. A Gelmani pénzügyi nyilvántartó segítségével mindössze napi 5perc ráfordítással egy pénzügyi asszisztens egynapi munkáját végzed el.

Nagyon egyszerű a táblázat használata. Nem kell kódolni, képleteket szerkeszteni. A táblázatokba csak fel kell vinned a napi költéseidet és az árbevételeidet és máris láthatod a pontos pénzügyi adatokat. Vásárlás után kezdéskor a Gelmani pénzügyi táblázatába integrálnod kell a céged adatait az aktuális és a tervezett pénzügyi kiadásokat, árbevételeket. Ezt az integrálást csak egyszer kell felvinned, utána már csak frissítened kell a pénzügyi költéseiddel és bevételeiddel, de ez maximum napi 5percet vesz igénybe. Azt hiszem minden vállalkozónak megér napi 5percet, csak hogy rendbe tudja cége pénzügyeit.

Funkciók

HR nyilvántartó

Bér és járulék nyilvántartó. Segít átlátni a bér és járulékköltségeket éves vagy havi lebontásban. Nagy segítség a pénzügyi tervezésben és az árképzésben.

Költség nyilvántartó

Rendszerezheted a kiadásaidat tételesen, havi és átlagos lebontásban. Segít átlátni a költségeidet. Nagyon hasznos információkat tudhatunk meg a cég működésedről.

Házipénztár nyilvántartó

Az egyik leghasznosabb nyilvántartás, ami segít tisztánlátni a pénztárból kivett készpénzt ezzel elkerülve a túl nagy hiányt.

Árajánlat nyilvántartó

Elkerülhetjük az átláthatatlan káoszt amit eddig a leadott árajánlatok okoztak. Nyomon tudjuk követni az összes árajánlatunkat milyen fázisban van jelenleg pl az elbírálása.

Szolgáltatás nyilvántartó

Az aktuális munkáinkat tudjuk nyomonkövetni, hol tart az költségvetéshez képest, láthatjuk minek mikor van az kezdési vagy az átadási határideje.

Alvállalkozói nyilvántartó

Az aktuális munkánkon résztvevő alvállalkozóinkat tudjuk nyomonkövetni, mikor mennyit fizettünk ki nekik, mikor kell átadniuk a munkát.

Meglévő készlet nyilvántartó

Sok fejtörést tud okozni mikor az év végi zárásnál megkérdezi a könyvelő milyen beépítetlen anyagok vannak készleten. Ezzel a funkcióval többet nem lesz gond a válasz.

Raklap nyilvántartó

Rengeteg veszteséget okoz az elkallódott raklapok mert nem tudjuk honnan, kitől, mikor érkezett. Ha nyilvántartjuk hova meddig lehet visszavinni nincs több raklap és pénzvesztés.

Óradíj kalkulátor

Ha nem szeretnénk veszteséget termelni ismernünk kell a bruttó működési költségünket. Az óradíj kalkulátorral nagyon könnyen meghatározhatjuk a bruttó óradíjunkat.

"Egy okos cégvezető nem azt nézi mennyibe kerül a Pénzügyi terv, hanem azt, hogy mennyi értéket veszíthet azzal, ha nem veszi igénybe!"

Árak

Az összes szolgáltatással együtt a GELMANI pénzügyi nyilvántartó ára:

64.980.-

 • HR költségeket - bér és járulék nyilvántartó
 • Cég működési költség nyilvántartó
 • Házipénztár nyilvántartó
 • Leadott árajánlat nyilvántartó
 • Szolgáltatás bevétel-kiadás nyilvántartó
 • Alvállalkozói kiadás nyilvántartó
 • Meglévő anyagkészlet nyilvántartó
 • Raklap nyilvántartó
 • Óradíj kalkulátor

de te most megvásárolhatod akciós áron mindössze 34.990.-ért a webshopban!

Sőt!! Ha még ma megrendeled a "GELMANI pénzügyi nyilvántartót" ajándékba adjuk hozzá az "Alvállalkozói nyilvántartó" modult, ami egy nagyon hasznos termék generálkivitelezőknek, akik több alvállalkozót is foglalkoztatnak.

Olyan fővállalkozóknak ajánljuk ezt a nagyszerű terméket, akik munkáiknál egy vagy több alvállalkozót foglalkoztatnak. Minden munkához hozzárendelhető az összes alvállalkozó, részletesen, tételesen, napra lebontva lehet vezetni mikor melyik munkánál mekkora összeg lett kifizetve egy alvállalkozónak. A nyilvántartóval jól átláthatod a teljes pénzügyeket és bármikor visszatudod nézni kinek mikor mennyit fizettél ki! Hatalmas érték olyan fővállalkozóknak akik több alvállalkozót is foglalkoztatnak. Nincs többé káosz a könyvelésben!

Mindezt megkapod ajándékba a Pénzügyi nyilvántartó mellé, ami most mindössze 34.990.-    


Csomagajánlat: Két termék egy áráért!

GELMANI pénzügyi nyilvántartó + alvállalkozói nyilvántartó 34.990. 

Fontos, hogy az akció csak 2024. március 30-ig tart!! Siess mert egyre közeledik a határidő! Ez a kedvezmény egyszeri alkalom és csak az első három hónapban férsz hozzá!    

(a kosár gombra kattintva átnavigálunk cégünk webáruházába)