Keresletek

Volkswagen Transporter T3 keresek, bármilyen állapotban, lehet syncro, 4*4, dobozos, doka, 3, 6, vagy 9 személyes, papírral vagy papír nélkül, hagyatékból, örökségből sérült, motorhibás, vagy hibátlan. érdekelne t2 t1 T1 2 transporter is

Cégünk az ország egyik legnagyobb 28 éves múlttal rendelkező 100% magyar tulajdonú betegszállító vállalkozása. Országszerte több mint 80 betegszállító kollégánk erősíti cégünket és a magyar betegszállítás zavartalan működését. Jelenleg gékocsivezető kollégák jelentkezését várjuk Szombathelyre!
Elvásárok: 8-10 éves "B" kat. vezetői engedély és Covid...

Váci munkavégzésre keresek festő brigádot időszakos munkára. Azonnali kezdéssel. Hívjon megegyezünk. Érdeklődni telefonon.

Hamburger és gyros pályára keresünk kollégát. Tapasztalat híján betanítunk, csak légy szorgalmas.
Jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, a [ e-mail cím felfedése ] email címre várjuk.

Azonnali kezdéssel keresek egy Üllői építkezésre 24-48 as munkarendbe portás kollégát. Napi feladat, kulcsok kiadása visszavételezése. Amit biztosítani tudunk fő állású bejelentés és 1100 ft / órás bérezés. Jelentkezni a megadott telefonszámon lehet.

Kereslet leírása: számlaképes zsaluzó ács alvállalkozókat keresek hosszútávú projektjeinkhez Budapesti munkavégzésre

Tégla

2023.10.20

Szállítási időpont: 2-3 héten belül

A keresletek feadása INGYENES és az is marad!!

Beszállítót, termékeket, szolgáltatásokat keresel? Nálunk jó helyen jársz! Teljesen ingyen és kötelezettségektől mentesen feladhatod a keresletedet! Dőlj hátra és várj az ajánlatokra! Mindez neked egy filléredbe sem kerül, mit veszthetnél vele?

 Szeretnél építőanyagokra vagy egyéb építőipari szolgáltatásokra árajánlatokat bekérni? Most mi sem egyszerűbb! Az alábbi űrlap kitöltésével küld be a keresletedet és hátradőlve várhatod a te személyreszabott ajánlataidat! A beküldött keresleteket egyesével ellenőrizzük és ha hiányos vagy kevés információt tartalmaz segítünk kijavítani, hogy a lehető legpontosabb árajánlat tudjanak küldeni a beszállítók!

Oldalunkon ellenőrzött kereskedőktől és szolgáltatóktól várhatod az ajánlatod természetesen mindezt teljesen ingyen, egy filléredbe se kerül se a feladás se a megjelenés!

Írd le ménnél részletesebben, adj meg ninnél több infortmációt a keresletedről, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudják adni a beszállítók!

Kiemelt partneri megjelenés

Bérelhető bannerek hosszútávra leköthetők. A bannereket szívesen elkészítjük a megfelelő méretben.

Árakról érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön bérleti idő megjelöléssel, ami minimum 1 hónap.